Clinics

Geluk is voor ons een actief woord. Ontdek je mountainbikemogelijkheden en beleef je piekervaring.

clinic2
clinic3
CHA_7454

Onder het motto ‘Ride Trails, Meet People, Have Fun’, is veel te leren en te genieten. In onze clinics en groepsarrangementen rij je meer tegen jezelf omdat concentratie, conditie, coördinatie en balans belangrijk zijn maar ook een beetje bravoure en lef. Wij geven je daarbij nuttige tips, trucs en voorbeelden.

Mountainbiken is in veel situaties de kunst van het ‘loslaten’. Niet remmen maar mountainbiken. Je leert zelf te kijken, zelf je omgeving te lezen, je spoor te scannen, in plaats van blind de leider te volgen. Iedereen kan (hard) in een rechte lijn rijden, maar met de rem- en bochtentechniek en vaardigheid om te springen in plaats van af te stappen, maak je het verschil. De gevarieerde oefeningen spreken tegelijkertijd je hart-long vermogen aan.

In de bedrijfsarrangementen gaan we eveneens stoeien met de mountainbike en genieten van sporten in de natuur. Trefwoorden daarin zijn onder andere motivatie, focussen, omgaan met spanning. Om de volgende dag niet geblesseerd op het werk te verschijnen, letten wij nauwkeurig op de veiligheid. Iedereen blijft binnen zijn/haar comfortzone. Natuurlijk zijn ook dan onze nuttige en leerzame tips onontbeerlijk.

Ga naar het inschrijfformulier het om van een uitdagende mountainbikeclinic te genieten of naar het aanvraagformulier voor de (bedrijfs)arrangementen.

Ga naar de prijzen voor een overzicht van de kosten en de mogelijkheid een cadeaubon uit te printen.