CHA_7335

Mountainbikeweekend

Compleet verzorgde mountainbikeweekenden

Op een ongedwongen, speelse manier en gericht naar ieders niveau, maak je tijdens het weekend kennis met de verschillende mountainbike-rijtechnieken of scherp je je mountainbikevaardigheden verder aan. Alles in een ontspannen en gezellige sfeer want behalve rijvaardigheden, leer je ook nieuwe mountainbikers kennen.

 

_ABC8261_ABC862620150502_093711

Voor wie?
Voor iedere enthousiaste mountainbiker, van beginner tot (ver)gevorderd. Maar ook voor de sportieveling die kennis wilt maken met de mountainbikesport. Én als je nieuwe mensen wilt ontmoeten in een  gezellig en sportief weekend.

Een weekend vol informatie
Alle dagen zijn we op een intensieve maar ook relaxte wijze actief met zowel cross-country als freeride en trial technieken.
Tijdens een speciale workshop krijg je de belangrijkste onderhoudstips, kun je diverse reparatiewerkzaamheden zelf oefenen en krijg je de tekst daarvan later toegestuurd.
‘s Avonds geven we een lezing met beamer-foto’s waar je kennismaakt met diverse schitterende buitenlandse mountainbikegebieden en geven we tips om zelf nog meer uit je mountainbikevakantie te halen.

Plaats en datum
Het weekend vindt plaats in Zuid-Limburg (Epen)

Kijk ook voor diverse verslagen op:
Fietsverslag van deelnemer Marinus Buijs
Of bekijk de foto’s

Meldt je aan via het inschrijfformulier om een leerzaam, maar ook gezellig weekend te beleven!

Ga naar de prijzen voor een overzicht van de kosten en de mogelijkheid een cadeaubon uit te printen.