BUSINESS BIKE: NIET DROMEN, MAAR DOEN

Business Bike is een uitdagende dag op onze werkvloer: de ruwe ondergrond van bos en heiden. We doorkruisen paden waarbij initiatief, leiderschap, durf en zelfkennis centraal staan. Geen goeroe-talks, maar aan de slag in de praktijk.

We vertellen welke paden en obstakels wij hebben bereden op weg naar succes. We laten je ervaren hoe wij de mountainbikesport beleven. Tijdens de dag wisselen we managementervaringen en praktijkvoorbeelden met de deelnemers uit. Business Bike is een gebeurtenis die prikkelt en inspireert.

Vakmensen met passie

De instructeurs van MTBCLINIC.NL zijn pure mountainbike-liefhebbers die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Als vakmensen zijn we steeds op zoek naar uitdagende trials en gedegen methoden om deelnemers aan clinics op een hoger rijtechnisch niveau te brengen.

MTBCLINIC.NL is in 1995 ontstaan met de organisatie van een mountainbikefestival waar 750 deelnemers en 5000 toeschouwers op af kwamen. Inmiddels organiseert MTBCLINIC.NL jaarlijks zo’n 250 verschillende clinics zoals Allround, Trial, Freeride, Downhill, Ladies Only, Kids-clinics, Masterclasses, sport- en bedrijfsdagen, fitheidsprogramma’s, vergaderbreaks, lezingen, mountainbikeweekenden en mountainbikereizen. De doelgroepen variëren van individuen tot bedrijven, scholen en instellingen.

Nogmaals ontzettend bedankt voor je mooie tocht die we gemaakt hebben. Het was een prachtige en unieke dag!
Jasper de Wijn, Coca-Cola Entreprises B.V.

Loslaten, vallen en opstaan

Niets gaat vanzelf, zelfs bergaf rijden niet. Tijdens de Business Bike laten we je zien hoe wij werken en hoe wij resultaten boeken. Mountainbiken verschaft ons handvatten die ons helpen van Dromen naar Doen. We laten je daar graag deelgenoot van maken. Loslaten, vallen en opstaan, vooruit kijken en vertrouwen hebben zijn essentieel bij mountainbiken, ze komen ook prima van pas in je werk, in je team of als leidinggevende.

Verder vertellen je over onze filosofie. Hoe we samen met partners en sponsors doelen stellen vanuit een win-win gedachte. Hoe we samenwerken met natuurbeschermingsorganisaties en grondeigenaren die (schijnbaar) tegengestelde belangen hebben. En we hebben het over de toekomst: hoe ga je om met leerlingen en stagiaires? Hoe stuur je hen aan en wat kan je daar zelf van leren?

Dagindeling

10.00 uur: ontvangst met koffie en thee
10.30 uur: kennismaking en introductie
10.45 uur: uitdelen en check mountainbikes, helmen, bidons met sportdrank
11.00 uur: naar onze werkvloer: de mountainbikecircuits in het bos
13.00 uur: lunch met:
- Bezoek aan de andere werkvloer: onze bedrijfsruimte en werkplaats
- Evaluatie van de ochtend, vooruitblik op de dag
14.00 uur: mountainbiken: hoe bereik je succesbelevingen
17.00 uur: einde, douchen, evaluatie, chillen aan de bar
17.30 uur: pastamaaltijd met consumptie
18.30 uur: einde

Locatie

De clinics starten en eindigen vanuit de ontvangstruimte en werkplaats aan de Kerkallee 37-39, 6882 AM in Velp (Gld), direct gelegen aan de Veluwezoom.

 

AGENDA

Onze faciliteiten op een rij

 • Gratis koffie, thee en frisdrank voor en na afloop van elke clinic
 • Opbergkluisjes voor waardevolle spullen
 • Verschillende kleedkamers
 • Warme douches
 • Korte onderhoudsworkshop
 • Mountainbikeschoenen testen
 • Afstelling en onderhoud van mountainbike in onze werkplaats
 • Gratis middelen en gereedschap voor onderhoud en reinigen eigen mountainbike
 • Gratis bidon
 • Gratis wifi
 • Gratis protectie te leen
 • Schoonmaakmiddelen, onderdelen, kleding, mountainbikeschoenen, pedalen, rugzak te koop tegen scherpe prijzen
 • Vergunning omliggende natuurgebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en gemeente Rheden