Instructeurs van MTBCLINIC.NL

De instructeurs van MTBCLINIC.NL zijn (ex)wedstrijdrijder veelal afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding en CIOS, hebben ruime ervaring in mountainbike-instructie en beschikken over een uitstekende eigen vaardigheid.


Thomas Harder

Thomas is afgestudeerd aan het CIOS en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Hij heeft verschillende mountainbikeprojecten opgezet. Zo is Thomas coördinator bij mountainbikevereniging Licht Verzet in Nijmegen en beleidsmaker en innovator van mountainbike stimuleringsprojecten van scholen en BSO’s.


Marten Koster

Marten is de freestyle specialist van mtbclinic.nl. Zijn trial, dirtjump en downhill ervaringen komen de deelnemers tijdens de freestyle- en trialclinics en de freerideweken in Nauders die Marten begeleidt, goed van pas. ‘Perfecte controle is de ultieme uitdaging’, is het motto van mtbclinic.nl, maar dat heeft Marten bij ons op een tegeltje aan de muur opgehangen.


Bart van der Mark

Bart heeft ruim 30 jaar mountainbike ervaring in de Europa, USA, Gran Canaria, Tenerife en nog vele andere mountainbike hotspots. Niet alleen opgedaan tijdens tochten maar ook door deelname aan wedstrijdmarathons zoals de Grand Raid en de Epic Enduro. Behalve tijdens onze basisclinics, profiteren ook deelnemers aan de Next Levels Bochten en Klimmen/Dalen van zijn methodisch en didactisch inzicht.


Rik Rijcken

Rik is mountainbiker vanaf 1993. Begonnen als XC-rijder is hij inmiddels een ervaren Enduro- en DH expert die bij MTBCLINIC.NL clinics, reizen en weekenden in binnen- en buitenland begeleidt naast zijn werkzaamheden als MTB-trainer bij mountainbikevereniging Licht Verzet in Nijmegen. Met zijn veelzijdige fietssleutelervaring is Rik bovendien een belangrijke steunpilaar in onze werkplaats.


Mark Schreutelkamp

Na zijn studie Sport en Bewegen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heeft Mark eerst de wereld op de fiets verkend alvorens hij zich specialiseerde in de mountainbikesport. Bij mtbclinic.nl is hij naast het geven van clinics de verantwoordelijke man voor de inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie.


Stef Schreutelkamp

Stef is afgestudeerd CIOS-er en bewegingstherapeut. Hij rijdt cross-country wedstrijden en marathons in binnen- en buitenland. Als motorisch ontwikkelingstherapeut brengt hij zijn kennis in observering van motorisch bewegen bij mtbclinic.nl in praktijk.


Jeanette Vriesen

Jeanette Vriesen is mountainbikester en lerares Lichamelijke Opvoeding.
Voor MTBCLINIC.NL heeft ze op alle buitenlandse locaties waarin wij actief zijn, groepen begeleid. De vaardigheden die daar nodig zijn, brengt ze met veel overzicht en geduld over tijdens de clinics in Nederland. Jeanette is daarom de ideale instructrice bij de Women Only.


Karst Zijlstra

Karst is sportjournalist en sportleraar. Voor maandblad Fiets beschreef hij tien jaar lang vele buitenlandse mountainbikegebieden. Zo combineert hij bij mtbclinic.nl zijn mountainbike-ervaring met zijn kennis over de mountainbikemethodiek. Karst begeleidt diverse buitenlandse reizen voor mtbclinic.nl.