Instructeurs van MTBCLINIC.NL

De instructeurs van MTBCLINIC.NL zijn (ex)wedstrijdrijder veelal afgestudeerd aan de academie voor lichamelijke opvoeding en CIOS, hebben ruime ervaring in mountainbike-instructie en beschikken over een uitstekende eigen vaardigheid.


Thomas Harder

Thomas is afgestudeerd aan het CIOS en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Hij heeft verschillende mountainbikeprojecten opgezet. Zo is Thomas coördinator bij mountainbikevereniging Licht Verzet in Nijmegen en beleidsmaker en innovator van mountainbike stimuleringsprojecten van scholen en BSO’s.


Marten Koster

Marten is de freestyle specialist van mtbclinic.nl. Zijn trial, dirtjump en downhill ervaringen komen de deelnemers tijdens de freestyle- en trialclinics en de freerideweken in Nauders die Marten begeleidt, goed van pas. ‘Perfecte controle is de ultieme uitdaging’, is het motto van mtbclinic.nl, maar dat heeft Marten bij ons op een tegeltje aan de muur opgehangen.


Erik den Oudendammer

Erik deed zijn mountainbikeervaring op in de Himalaya, de Verenigde Staten en Europa. Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding vestigde hij zich in het Zwitserse Verbier en richtte MTBVerbier op. Erik leidt je langs de mooiste uitzichten van Zwitserland.


Wout Pijpers

Wout is een all-round mountainbiker. Hij rijdt cross country  maar vooral trial, freeride en enduro. Wout maakt de instructiefilmpjes voor Op Pad, het ANWB outdoormagazine. Wout leidt je met kennis en passie, over de meest uitdagende paadjes van het Oostenrijkse Neukirchen.


Mark Schreutelkamp

Na zijn studie Sport en Bewegen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding heeft Mark eerst de wereld op de fiets verkend alvorens hij zich specialiseerde in de mountainbikesport. Bij mtbclinic.nl is hij naast het geven van clinics de verantwoordelijke man voor inkoop en onderhoud. Van juni tot september laat hij je de mooiste trails rond Verbier (Zwitserland) zien.


Stef Schreutelkamp

Stef is afgestudeerd CIOS-er en bewegingstherapeut. Hij rijdt cross-country wedstrijden en marathons in binnen- en buitenland. Als motorisch ontwikkelingstherapeut brengt hij zijn kennis in observering van motorisch bewegen bij mtbclinic.nl in praktijk.


Jeanette Vriesen

Jeanette Vriesen is mountainbikester en lerares Lichamelijke Opvoeding.
Voor MTBCLINIC.NL heeft ze op alle buitenlandse locaties waarin wij actief zijn, groepen begeleid. De vaardigheden die daar nodig zijn, brengt ze met veel overzicht en geduld over tijdens de clinics in Nederland. Jeanette is daarom de ideale instructrice bij de Women Only.


Karst Zijlstra

Karst is sportjournalist en sportleraar. Voor maandblad Fiets beschreef hij tien jaar lang vele buitenlandse mountainbikegebieden. Zo combineert hij bij mtbclinic.nl zijn mountainbike-ervaring met zijn kennis over de mountainbikemethodiek. Karst begeleidt diverse buitenlandse reizen voor mtbclinic.nl.