Mountainbiken als bedrijfsuitje, vergaderbreak of groepsactiviteit

‘Wie voldoende beweegt voelt zich prettiger, heeft een betere gezondheid, doet minder vaak een beroep op de gezondheidszorg en heeft een lager arbeidsverzuim. Wie dat ook nog eens buiten in een groene omgeving doet, versterkt dat effect.’ Aldus een rapport van de NOC*NSF, Zorgverzekeraars Nederland en Staatsbosbeheer. Mountainbiken met ons is een prima aanzet om het plezier van bewegen in de natuur te ervaren en ideaal voor bedrijven, verenigingen, familie en vriendengroepen.

“Heel tof, gister een clinic gedaan van een dag, inclusief lunch en bbq. Perfect materiaal, super clinic programma en erg enthousiast personeel! Absolute aanrader :)” -Fernand,  ASML

Avontuurlijk, sportief, speels en laagdrempelig

Het mountainbike bedrijfs- of groepsuitje is een afwisselende en avontuurlijke clinic voor de beginnende tot (ver)gevorderde mountainbiker met verschillende uitdagende rijtechnieken zoals bunny hop, jumps, diverse bochten, technische beklimmingen en flow-afdalingen. De rijtechnische onderdelen zijn onderdeel van circuits waardoor ieder in zijn/haar eigen tempo kan rijden, terwijl er volop tijd is voor persoonlijke aanwijzingen op eigen niveau.
Je hoeft geen eigen mountainbike te hebben of mee te nemen. Wij beschikken over 60 mountainbikes in zeven verschillende maten en 80 helmen in 5 verschillende maten.

Bedrijfsuitje als teambuilding en als inspiratie voor nieuwe inzichten
Het mountainbike-bedrijfsuitje is ook in te zetten als teambuilding waarbij de deelnemers kritisch worden gevolgd tijdens speciale circuits waarin mountainbiken gebruikt wordt als metafoor voor succesvol ondernemen.
Daarnaast vertellen wij hoe wij vanuit onze no-nonsense en avontuurlijke bedrijfscultuur, in 20 jaar gegroeid zijn tot waar we nu staan. Hoe wij de mountainbikesport beleven. Hoe wij gezamenlijke doelen met partners en sponsors opstellen vanuit een win-win gedachte. Hoe wij samenwerken met natuurbeschermingsorganisaties en grondeigenaren die (schijnbaar) tegengestelde belangen hebben. Hoe wij stagiaires aansturen en welke interactie wij met hen hebben.

Vergaderbreak
Mountainbiken is bij uitstek inzetbaar als sportieve, gezonde onderbreking van een lange vergadering, als break op een cursusdag, een training, workshops, heisessie of als afsluiting van een presentatie.
Met z’n allen eropuit, heerlijk genieten van de natuur, lekker spelen op je mountainbike. Ontdek de waarde van de mooie omgeving en van de mensen om je heen. Wij komen langs op elke locatie maar onze bedrijfsruimte in Velp (gld) is daar helemaal op ingericht. Kleedgelegenheid, douches, beamer, beamerscherm, eten en drinken, je kunt zelfs speciale mountainbikeschoenen lenen.

Lunch, pastamaaltijd of BBQ
In een chille hang-out sfeer op onze locatie in Velp (gld) kunnen wij de dag beginnen met een uitgebreide lunch (€ 7,50 p.p.) en afsluiten met een pastamaaltijd (€ 15,- p.p.), een BBQ (€ 25,-) of andere maaltijd naar op aanvraag. Eerst douchen of direct met je modderige lijf aanvallen, alles kan. Ondertussen maken wij je mountainbike schoon, checken én herstellen hem.

Alles is mogelijk
We stemmen de inhoud en de dagindeling af op uw wensen. Een intensieve op maat gesneden clinic, een tocht met veel kilometers of een kennismakingsclinic als je voor het eerst op een mountainbike zit. Met of zonder wedstrijdcircuit of spelelement.
Kortom: fitnessen in de vrije natuur! Van vergaderbreak tot teambuilding (zie hieronder).
De mountainbikefreaks krijgen ook de voorlichting over onderhoud en afstelling over hun eigen meegebrachte mountainbikes.

“Wij komen al 8 jaar met 60 deelnemers. Het is een van onze populairste activiteiten”, Helen de Greef KPN


Kinderpartijtje

Lees meer →

Business Bike

Lees meer →


Voor wie?
Voor iedere groep vanaf 10 deelnemers. Je fietsclub, oude roeimaten, tennisteam, wandelclub, je vroegere studiegenoten, skivrienden, collega’s, een vrijgezellen- of vrijwilligersdag, jubileumviering, personeelsvereniging of met een nieuw team de teamgeest verder verbeteren? Wij maken er een sportieve topdag van!

Locatie
Het bedrijfsuitje of groepsarrangement vindt plaats onze werkplaats annex ontvangstruimte met sfeervolle lounge en uitgebreide keuken aan de Kerkallee 37A, in Velp (gld.). Een inspirerende mountainbike ‘hang-out’ sfeer met gratis parkeerplaatsen, omkleedruimten, douches, bagagekluisjes, lunch- en maaltijd mogelijkheden, alle onderhoudsfaciliteiten voor eigen mountainbike en direct gelegen aan het Veluwemassief.

Prijzen
Mail ons voor een offerte.
Onderwijsinstellingen zijn vrij van BTW indien de mountainbikeclinic binnen onderwijstijden plaatsvindt.
Prijzen zijn inclusief alle faciliteiten:
– Gratis parkeren
– Gratis koffie en thee
– Gratis grote bidon (die je mag houden) met sportdrank
– Mountainbikeschoenen, pedalen en eventueel protectie
– Toiletten, kleedkamers en douches
– Gratis wifi
– Gratis beamer en scherm
– 2 instructeurs per 8 deelnemers
– Uitgebreide werkplaats voor onderhoud en voorlichting
– Centraal gelegen in Nederland

Programma (voorbeeld- is naar eigen wens in te vullen)
Ochtend
09.30 uur: ontvangst
10.00 uur: vertrek (koffiepauze in overleg)
14.00-15.00 uur: aankomst / douchen / chillen, netwerken in onze hang-out
Middag
12.30 uur: ontvangst met koffie en thee
13.00 uur: vertrek; pauze in overleg
16.00-17.00 uur: aankomst / douchen / chillen, netwerken in onze hang-out
– De ochtend kan met een lunchbuffet, de middag met een pastamaaltijd worden afgesloten.