Mountainbikeweekend Veluwezoom

Compleet verzorgd mountainbikeweekend Veluwezoom

Op een ongedwongen, speelse manier en gericht naar ieders niveau, maak je tijdens het weekend kennis met de verschillende mountainbike-rijtechnieken of scherp je je mountainbikevaardigheden verder aan. Alles in een ontspannen en gezellige sfeer want behalve rijvaardigheden, leer je ook nieuwe mountainbikers kennen.

Het weekend vindt plaats vanuit de achtpersoons Bed & Breakfast accommodatie bij ons in Velp, fraai gelegen aan het Veluwemassief in het glooiende Geldersche landschap met diverse uitdagende, rijtechnische circuits op en rond Velp , Rozendaal en Arnhem.

De B&B bestaat uit 4 tweepersoonskamers voor zowel stellen als individuele deelnemers. Iedere kamer heeft een eigen wc en douche.

De B&B bevindt zich op dezelfde locatie als het bedrijfsgebouw van mtbclinic.nl met alle benodigde faciliteiten: werkplaats, afspuitplek, grote lounge waarin het ontbijt wordt geserveerd, extra douches, wasmachine, droogtrommel, wifi en beveiligde stalling.

Voor wie?
Van beginner tot (ver)gevorderd. Je hoeft beslist niet over rijtechnische vaardigheden te beschikken, die leren we je tijdens het weekend!

Data
kijk op   het inschrijfformulier en agenda voor de data.

Programma
vrijdag
vanaf 16.00 – ontvangst, voorstellen, bikecheck, toelichting weekend
18.30 – avondmaaltijd
19.30 – avondrit of workshop
21.30 – chillen

zaterdag
vanaf 08.00 – ontbijt
09.30 – mountainbikeclinic inclusief lunchpakket en bidon
15.00-16.00 – einde mountainbikeclinic
16.15 – après bike
17.00 – onderhoud eigen mountainbike met assistentie en instructie van instructeur
18.30 – avondmaaltijd
20.00 – info-lezing met beamer over onze mountainbikereizen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Met tips voor eigen mountainbikevakanties. Neem alvast een kijkje bij onze mountainbikereizen.
21.00 – chillen

zondag
vanaf 08.00 – ontbijt
09.30 – mountainbiketocht met veel rijtechniek, freeride, bochten of een urbanbiketoer. Inclusief lunchpakket.
15.00 – einde mountainbiketocht, mountainbikeonderhoud, douchen
15.30 – après bike met soep en brood
16.00 – afscheid

 

Prijs
€ 275,- per persoon.
10% korting op de clinics die tijdens het betreffende weekend in de agenda staan.

De prijs is inclusief twee overnachtingen, alle maaltijden met wijn, bier of fris, lunchpakketten, grote bidon, koffie en thee, extra soep na afloop op zondag, drie dagen mountainbike-instructie en workshop onderhoud.

Exclusief de eventuele huur van een mountainbike. Prijs voor drie dagen: € 30,- (hardtail) en € 40,- (fully), inclusief helm en protectie.

Meld je aan via het inschrijfformulier om een boeiend en oergezellig weekend te beleven!