Referenties en Reacties

Referenties
Met passie, empathie en vakmanschap bezorgen wij een topdag. Veel bedrijven en (onderwijs) instellingen reageren super positief en daar doen we het voor! Klik hier voor een overzicht.

Publicaties
MTBCLINIC.NL wordt regelmatig betrokken bij de totstandkoming van artikelen over mountainbiken in verschillende gespecialiseerde tijdschriften zoals Op Pad Biking, Op Pad, Bike & Trekking, Movemens, Toyota Magazine, Fiets, Sportief Op Weg, Nijha en themanummer Volkskrant.
Daarnaast dragen wij bij tot de totstandkoming van de ANWB mountainbikegidsen en maken wij instructiefilmpjes voor Op Pad.
Neukirchen in de volgende maandbladen FIETS 2011BIKE 2009BIKE 2008BIKE 2005
Cevennen in maandblad Fiets
Grande Traversée Des Préalpes in maandblad Fiets
Trans Mont Blanc in maandblad Fiets
Verbier in maandblad Fiets en maandblad Bike

Reacties

We hebben allemaal en leuke, zinvolle en inspirerende dag gehad. Allemaal hebben we wat nieuws geleerd en ideeën opgedaan waar we aan moeten werken. Mooi dat jullie instaat zijn een aantal verstokte duursporters uit hun comfortzone zonder dat met over eigen grenzen heen ging, helemaal geweldig. Dank je wel voor deze dag.
vriendelijke  groet, Erik Nieuwenhuis, triathlonvereniging De Bollenstreek.

We hebben een hele leuke dag gehad. En iedereen was erg rustig in de bus terug haha. Moe maar voldaan.
Brandweer Haastrecht

Een compliment waard is jullie enthousiasme en de sfeer die de geweldige dag aanwezig was, zowel vóór, tijdens als na de clinic. Wat de clinic ook heel compleet maakt, is de materiaal check en het afstelwerk voordat we het bos in gaan en het schoonmaken met instructie aan het eind. Echt top! Vooral als relatief nieuwe mountainbiker valt het me op hoe slecht de afstellingen zijn waarmee de fietsenmaker je het bos instuurt. Kortom, ik zal anderen zeker aanraden om jullie clinic te volgen.
Zeker tot ziens, Ward Koevoets, Malden

Echt veel opgestoken om zowel kleine reparaties tijdens een tocht of vervangingsreparaties thuis te kunnen uitvoeren. Het is een ontzettend goed idee geweest om met onze groep aan de workshop deel te nemen. Veel reparaties zijn namelijk veel eenvoudiger dan je denkt. Inmiddels hebben we allemaal tijdens en na de clinic onze fietsen een goede onderhoudsbeurt gegeven en zijn kabels, cassettes, crankstellen, etc…vervangen. Leuk om te doen en zo verdien je de clinic eenvoudigweg weer terug; wij brachten namelijk zonder uitzondering onze fietsen altijd naar de fietsenmaker…. Wij schrijven volgend seizoen weer in voor een vervolgworkshop.
De Grammenjaegers

Herzlichen Dank auch nochmal für die tolle Tour am Sonntag, das war genau das richtige. Wir hatten alle viel Spaß!
Bis bald & viele Grüße, Björn

Het was een heerlijke dag!
Joyce Gouweleeuw, KPMG Amsterdam

Heel erg bedankt voor de clinic. Het was top verzorgd, en heel mooi ingevuld. De deelnemers zijn echt besmet met het mtb-virus!
Bart Vloet, Rabobank International, Utrecht

Wel eens een trapas uit elkaar gehaald, remleidingen van nieuwe olie voorzien of je tandwielen vervangen etc? Nou wij ook niet dus hebben wij een workshop gedaan met onderdelen vervangen o.l.v. Stef Schreutelkamp (door ons omgedoopt als stef Sleutelkamp(ioen). Alles op een zeer laagdrempelig niveau waar alles aan bod komt. Uitleg tekeningen en praktijk op eigen bike als op voorbeeld is een aanrader.
Bedankt voor een leerzame dag Jeroen Marechal en Frans Lomeijer

Heel erg bedankt, want alle leerlingen hebben het weer erg leuk gevonden!
Inge Bolt, Mariendael College, Arnhem

Dank voor een topdag afgelopen zaterdag. Het geheel klopte, iedereen was blij en voldaan aan het eind van de dag. Volgend jaar zeker weer.
Ment Kuiper, Vrienden van Arko

Ik wil jullie bedanken voor het afgelopen weekend. Alles was prima geregeld, de instructeurs waren zeer gemotiveerd en enthousiast en de clinic van een zeer goed niveau. Dus bedankt!
Gerard Tiben, Ter Apel

Ik wil u nog bedanken voor de goede service van gisteren. De gasten waren erg tevreden.
Maaike Slinger, Omnisport Apeldoorn

Ik wilde jullie bedanken voor jullie moeite om mij en mijn collega’s de mountainbiketechniek bij te brengen. Het heeft mij persoonlijk geholpen om de 105,9 km lange Houffamarathon probleemloos uit te fietsen. 
Dick Verhoeff, Waterbedrijf Vitens

De dames vonden het geweldig dat was wel duidelijk!
Bedankt. 
Dennis Winters, Stayokay Doorwerth

Nogmaals ontzettend bedankt voor je mooie tocht die we gemaakt hebben. Zoals afgesproken, bijgevoegd een paar foto’s van de prachtige en unieke dag!
Jasper de Wijn, Coca-Cola Entreprises B.V.

Ik heb afgelopen zondag erg genoten van het mooie weer, het fietsen, de trucjes en tips in de bossen, de lunch op de heide, het biertje op het terras, een heerlijk diner en van jullie enthousiasme!!! Bedankt dat het dit jaar weer een succes is geworden!!
Bas de Vaan, Rabobank Arnhem en Omstreken

De school en de kinderen hebben genoten van de samenwerking tijdens ons Sport Project Cool Kids.De kinderen kwamen steeds enthousiast terug van de clinic en vonden het mountainbiken helemaal leuk om te doen. De onderdelen die ze kregen waren leuk en op niveau neergezet. Door jullie goede voorbereiding stond alles elke week klaar voor de kinderen. Bedankt voor de samenwerking.
Maarten Boeve, Basisschool ‘Het Mozaïek’ te Arnhem

Gelet op het aantal dankbetuigingen van mijn collega’s en de evaluatieverhalen onder het eten heeft iedereen zowel recreatief alsook sportief kunnen genieten van deze fantastische sportdag in de bossen van de Veluwe. De aanpak en de algehele begeleiding was qua organisatie professioneel en uitstekend.
Gert Rabelink, Vitens Waterbedrijf

Top geregeld en georganiseerd.Goede begeleiding en op de juiste manier en snelheid de zaken.
Paul Turk,T-Mobile

Nogmaals dank voor de geweldige instructie op de “Op Pad” dag. Ik vond het echt super en heb er veel aan gehad! 
Lesley Leeuwerink, Assendelft

Het was perfect. Onze leerlingen kwamen er ook de volgende dag nog met enthousiaste verhalen op terug.
Hans de Boer, Mozaïek college

Iedereen was erg te spreken over zowel de inhoud als de route. Zelfs de meest ervaren bikers van ons team gaven aan dat er nog veel te leren valt. Eigenlijk is 1 dag te kort, en er gingen stemmen op om nogmaals deel te nemen. Namens iedereen nogmaals bedankt voor de perfecte dag!
Team Rolfes

Ik vond het gisteren echt heel erg gaaf! Marco de Gier, Zwolle

Zaterdag heb ik samen met mijn buren (Andre en John) en nog andere mede-bikers een ontzettend leuke, en vooral leerzame dag gehad. We praten en kijken met veel plezier terug op die fantastische dag. Hiervoor mijn dank voor de sympathieke uitleg en enthousiasme.
Halit Aydogan, Zetten

Hallo, Iedereen zit hier weer om mij heen, maar ze zijn wel wat stiller dan anders …..Harjan heeft de thuisreis overleeft, hij doet stoer, net als de rest, maar wij weten wel beter .. haha! Nog zeer bedankt voor een leuke dag, iedereen – en vooral Johan – heeft er heel erg van genoten.
Petra de Vries, Rabobank Utrecht

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn zoon van 12 jaar oud met ontzettend veel plezier de beginnersclinic gevolgd. We vonden het allebei een fantastische dag met duidelijke uitleg over heel veel verschillende aspecten van het MTB. Hier gaan we het komende jaar veel plezier aan beleven! Op naar de gevorderden clinic.
Willem en Youri van den Nieuwenhuijzen, Etten-Leur