Ladies Only

Werken aan je rijvaardigheid samen met gelijkgestemden op de Ladies Only.
Vrouwen zijn speciaal, moedig, bekwaam, gevoelig en vaak meer gericht op beleving en omgeving en minder op materiaal, afstelling, hoge gemiddelden en gadgets.

IMG_8445

PB020113

 

DSC09036

DSC_0130

_ABC8543

 

Veel vrouwen komen in gemengde groepen fysiek en technisch onder druk. Ladies Only is een clinic voor vrouwen die graag mountainbiken en zich rijtechnisch willen verbeteren in een sfeer met gelijkgestemde mountainbikesters.

Minder in de remmen knijpen en niet afstappen op een wortelpad of voor een boomstam waarna jij op je vriend of man wacht en niet meer andersom. Dat kan. Niet op conditie en kracht, de natuurlijke voorsprong van mannen, maar op rijtechniek: meer ontspannen, meer balans, meer coördinatie en meer controle! Gecombineerd met een vleugje branie en weten wat je allemaal wèl kunt. En dat is veel meer dan je denkt!

Ontdek en leer het tijdens de speciale Ladies Only.

Voor wie?
Van de beginnende mountainbikester die kennis wil maken met de sport maar ook voor de gevorderde die haar grenzen wil verleggen. Kijk verder op niveau-indeling en inhoud van de clinic.

Plaats en datum
MTBCLINIC.NL, Kerkallee 37A, Velp (gld.)
Kijk op het inschrijfformulier voor de data.

De clinic wordt gegeven door Jeanette Vriesen. Jeanette is sportlerares en al 10 jaar actief binnen MTBCLINIC.NL. Niet alleen in Nederland maar ook in de Cevennen en de Drôme (Frankrijk), Neukirchen (Oostenrijk) en Verbier (Zwitserland).

Dagindeling
09.00 – Ontvangst met koffie of thee / bikecheck / omkleden.
09.30 – Introductie, gratis bidon met energiedrank.
10.00 – Vertrek.
ca.14.30 – Einde clinic, douchen, chillen,  mini-workshop onderhoud waarin je leert hoe je kleine reparaties aan je mountainbike zelf onderweg kunt uitvoeren. Je hoeft daarna nooit meer man of vriend bellen om je op te halen ;-).
Maar je leert ook hoe je je mountainbike schoon en klaar maakt voor de volgende tocht. En natuurlijk alle verdere informatie over mountainbiken zoals bijvoorbeeld aankoopadviezen nieuwe of gebruikte mountainbike, buitenlandse mountainbikevakanties etc.

De clinic gaat altijd door. Er bestaat geen minimum aantal. Alleen bij zeer bijzondere weersomstandigheden, bijvoorbeeld zware storm, veel sneeuw of strenge vorst kan de clinic worden afgelast. Regen hoort daar niet bij. Als de clinic wordt afgelast krijg je vooraf een mail en SMS bericht. Betaald inschrijfgeld wordt teruggestort.

Voorzieningen
Er is een omkleedruimte en een douche. Waardevolle spullen kun je veilig achterlaten.
Voor en na de clinic is er gratis koffie, thee en sportdrank. Vergeet niet je eigen lunch mee te nemen.
Daarnaast zijn gratis Five Ten mountainbikeschoenen beschikbaar om te lenen en uit te proberen.
Na afloop staan gratis schoonmaak, smeermiddelen, gereedschap én advies ter beschikking zodat je je mountainbike weer helemaal schoon mee naar huis neemt.
In onze uitgebreide werkplaats krijg je na afloop een korte workshop onderhoud.
Er is gratis wifi.
Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen, inclusief de vergunning van Natuurmonumenten.
Tegen korting kun je o.a. schoonmaakmiddelen, onderdelen, sportvoeding, Endura kleding, Five Ten mountainbikeschoenen, DMR pedalen en een Evoc rugzak aanschaffen.

Ga naar prijsoverzicht en cadeaubon.

Ga naar het inschrijfformulier voor de data off of mail ons als je verdere vragen hebt.
Na inschrijving mailen we alle verdere informatie.