Contact

CORONA

Mountainbiken is een gezonde buitenactiviteit tegen de stress van het binnen zitten. Onder voorwaarden dat je geen klachten hebt en de richtlijnen van de overheid volgt. 

Mountainbikeclinics in groepen van vier.
Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen, gaan wij in groepjes van vier deelnemers op pad. Inschrijven via het inschrijfformulier.
Daarnaast kun je een afspraak maken voor privéclinics naar keuze en op maat voor max vier personen of één huishouden. Kies uw gewenste dag en tijdstip uit en wij verzorgen het volledige programma van 4 tot 5 uur. Mail naar voor een prijsopgave.

Mountainbikereizen open voor inschrijving
Ook kun je je vrijblijvend aanmelden voor een van onze weekenden en reizen (https://mountainbike-adventures.nl/).
Je betaalt pas als duidelijk is dat de coronamaatregelen voorbij zijn en reis definitief doorgaat.

Bed & Breakfast, verhuur en reparatie OPEN
Onze B&B met kookgelegenheid en alle faciliteiten voor de fiets blijven open. Het is een schitterende uitvalsbasis voor vele uitdagende, uitgepijlde en GPX routes in de wijde omgeving van de Veluwezoom.
Ook zijn wij open voor verhuur, reparatie en onderhoud. Met gemeentelijke toestemming en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Verhuur twee per keer of meerderen binnen één huishouding. Vul hier het reserveringsformulier in. 
Mail naar info@mtbclinic.nl voor arrangementen op maat. 

MTBCLINIC.NL en Mountainbike-Adventures.nl zijn financieel gelukkig gezond. Inschrijvingen op onze clinics, afspraken voor bedrijfsuitjes, clinics voor families, vriendengroepen en verenigingen na corona en de reizen die we dit jaar organiseren, lopen geen enkel financieel of organisatorisch gevaar.

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

                                            ————————————————————-

MTBCLINIC.NL 
Ontvangst / verhuur / werkplaats / Bed & Breakfast: Kerkallee 37-39 6882 AM Velp
750 meter van station Velp

Openingstijden van 1 april tot 1 december: van maandag t/m zondag: 9.00 – 21.00 uur
Openingstijden van 1 december tot 1 april: van maandag t/m zondag: 9.00 – 19.00 uur, Afgifte en ophalen reparatie het hele jaar tot 21.00 uur

Wij zijn alle feest- en zondagen open.

info@mtbclinic.nl   /   info@ bbdeveluwezoom.nl

Verhuur: 06 58841005 / ga naar mountainbike huren
Onderhoud en reparatie:
 06 46335711
Bed & Breakfast: 06 47349243
Clinics en offertes bedrijven : 06 52477335

Wil je met ons kennismaken, een mountainbikecheck, tips, aankoopadvies, reparatie, info over onze reizen en (bedrijfs-) clinics en over de mountainbikeroute Veluwezoom? Kom langs, de koffie staat klaar!

K.v.K. Arnhem 09159808
BTW-ID: NL001478691B60
IBAN NL76INGB0005187570 t.a.v. MTBCLINIC.NL

NIEUWS

NIEUW: WORKSHOP VOORVORKEN EN DEMPERS
Hoe werkt een voorvork precies, waar dienen alle draaiknoppen voor? Hoe stel ik de rebound van mijn voorvork en demper af? Wanneer herken ik dat het tijd is voor een servicebeurt?
Tijdens de workshop delen we onze kennis waarbij je ook zelf aan de slag kan.
Neem gerust je eigen mountainbike mee. En je kan ‘m achterlaten voor een service beurt die binnen een week gedaan is.
datum: maandag 8 februari
Prijs: € 25,-
Schrijf hier in en klik hier voor meer info

Aanmelden nieuwsbrief


Toestemming: Ik geef MTB Clinic toestemming om via e-mail contact met mij op te nemen met behulp van de informatie die ik in dit formulier heb verstrekt voor nieuws, updates en marketing.

Wat te verwachten: Als u uw toestemming wilt intrekken en niet meer van ons wilt horen, klikt u eenvoudig op de afmeldlink onderaan elke e-mail die we sturen of neemt u contact met ons op via info@mtbclinic.nl. We waarderen en respecteren uw persoonlijke gegevens en privacy. Bezoek onze website om ons privacybeleid te bekijken. Door dit formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat we uw informatie kunnen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.