Contact

CORONANIEUWS

Mountainbiken is een gezonde activiteit tegen de stress van het binnen zitten. Onder voorwaarden dat je geen klachten hebt en de richtlijnen van de overheid volgt. 

Zolang de actuele coronamaatregelen van dinsdag 17 november gelden, bieden wij de volgende mogelijkheden:
– Je kunt je inschrijven op data .  Ook in deze coronatijd leveren we niets in op duur en kwaliteit. We gaan op pad voor een clinic van ca. vier tot vijf uur waarin alle aspecten naar voren komen.
Kies datum en clinic via het inschrijfformulier. 

Prijs: € 75,- p.p., exclusief huur mountainbike en helm à € 15,-.
– Huishoudens kunnen een privé-clinic volgen op een gewenste datum en tijd in overleg. 
Prijs: € 75,- p.p. boven 13 jaar / € 60,- p.p. bij een of meer kinderen onder 13 jaar, inclusief mountainbike. Mail naar info@mtbclinic.nl.
– Groepen van 4 personen (of minder dan 4 voor de prijs van 4), kunnen een privé-clinic volgen op een gewenste datum en tijd. Mail naar info@mtbclinic.nl.
Prijs: € 85,- p.p. exclusief huur mountainbike en helm à € 15,-.

Prijzen zijn inclusief alle faciliteiten: koffie, thee, frisdrank, afspuitplek. Omkleden kan wel, douchen i.v.m. corona helaas niet. 

Als de clinic wegens corona niet door kan gaan, krijg je van ons tijdig bericht. Aan een afgelasting zijn geen kosten verbonden. Eventueel vooruitbetaalde kosten worden teruggestort.

Daarnaast zijn wij de hele week (ook het weekend) open voor verhuur, reparatie, advies, verkoop en Bed&Breakfast. 

Wil je huren? Ga dan hier direct naar het reserveringsformulier.
Wil je vandaag nog huren? Bel dan na het invullen van het inschrijfformulier voor bevestiging naar 06 58841005 of bij geen gehoor naar een van de contactnummers hieronder op deze pagina.

MTBCLINIC.NL 
ontvangst / verhuur / werkplaats / Bed & Breakfast: Kerkallee 37-39 6882 AM Velp
750 meter van station Velp

openingstijden van 1 maart tot 1 december: van maandag t/m zondag: 8.00 – 21.00 uur
openingstijden van 1 december tot 1 maart: van maandag t/m zondag: 8.00 – 19.00 uur, afgifte en ophalen reparatie het hele jaar tot 21.00 uur

Wij zijn alle feest- en zondagen open.

info@mtbclinic.nl   /   info@ bbdeveluwezoom.nl

verhuur: 06 58841005 / ga naar mountainbike huren
onderhoud en reparatie:
 06 46335711
Bed & Breakfast: 06 47349243
clinics en offertes bedrijven : 06 52477335

Wil je met ons kennismaken, een mountainbikecheck, tips, aankoopadvies, reparatie, info over onze reizen en (bedrijfs-) clinics en over de mountainbikeroute Veluwezoom? Kom langs, de koffie staat klaar!

K.v.K. Arnhem 09159808
BTW-ID: NL001478691B60
IBAN NL76INGB0005187570

NIEUWS

NIEUW: WORKSHOP VOORVORKEN EN DEMPERS
Hoe werkt een voorvork precies, waar dienen alle draaiknoppen voor? Hoe stel ik de rebound van mijn voorvork en demper af? Wanneer herken ik dat het tijd is voor een servicebeurt?
Tijdens de workshop delen we onze kennis waarbij je ook zelf aan de slag kan.
Neem gerust je eigen mountainbike mee. En je kan ‘m achterlaten voor een service beurt die binnen een week gedaan is.
datum: maandag 19 oktober
Prijs: € 25,-
Schrijf hier in en klik hier voor meer info

Aanmelden nieuwsbrief


Toestemming: Ik geef MTB Clinic toestemming om via e-mail contact met mij op te nemen met behulp van de informatie die ik in dit formulier heb verstrekt voor nieuws, updates en marketing.

Wat te verwachten: Als u uw toestemming wilt intrekken en niet meer van ons wilt horen, klikt u eenvoudig op de afmeldlink onderaan elke e-mail die we sturen of neemt u contact met ons op via info@mtbclinic.nl. We waarderen en respecteren uw persoonlijke gegevens en privacy. Bezoek onze website om ons privacybeleid te bekijken. Door dit formulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat we uw informatie kunnen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.