VERHUUR

Een mountainbike of racefiets huren? Op deze pagina vind je informatie over tarieven, typen fietsen, mogelijkheden met gids etc.

Mountainbikes huren

Hardtail (voor geveerd) en full suspension (voor en achter geveerd) mountainbikes zijn in alle maten te huur. Huur is inclusief een grote bidon en een helm naar keuze uit 5 verschillende maten.
De mountainbikes zijn in de wielmaten 24, 26, 27.5 en 29 inch, afhankelijk van het type mountainbike. Je krijgt een fiets die bij je lichaamslengte past. De mountainbikes zijn uitgerust met professionele platformpedalen die rijtechnische voordelen bieden. Wil je klikpedalen, neem die dan zelf mee mét de bijbehorende schoenen.

 

Twee mountainbikes gehuurd voor een dag. Opvallend vriendelijk en flexibel personeel, compliment waard! Prachtig gebied om te mountainbiken, veel variatie.
Robert van Moolenbroek


Vandaag voor het eerst een mountainbike gehuurd bij mtbclinic.nl. Top ervaring. Fijne ontvangst, gezellig boel, koffie erbij en goede uitleg. De nieuwe route op de Veluwe gefietst, zeker een aanrader! Technisch stukjes en mooie omgeving. Ik kom snel terug.
Simon Koekkoek

prijzen verhuur 2023

Huurprijs voor meerdere weken is afhankelijk van de aanvraag.

Racefietsen huren

Racefietsen zijn te huur voor personen met een lichaamslengte tussen 160 en 190 cm. De fietsen zijn uitgerust met platte pedalen of SPD-, LOOK-, TIME-pedalen. Voor platte pedalen kun je bij ons schoenen lenen. Gebruik je andere pedalen, neem dan je eigen pedalen en schoenen mee. De huur is inclusief helm en een grote bidon.

Huurprijs per dag: € 27,50

Wil je huren? Vul het RESERVERINGSFORMULIER in. Als je de avond ervoor of op de dag zelf het reserveringsformulier hebt ingevuld, hoef je de bevestiging niet af te wachten maar kun je gewoon langskomen.
Je kunt zonder kosten op de dag zelf nog annuleren, handig als je de weersverwachting wilt afwachten.
Vragen? Mail naar info@mtbclinic.nl of bel een van de nummers op de contactpagina.

Ontdek mountainbike- en fietsroutes door Veluwe en andere Gelderse gebieden
MTBCLINIC.NL ligt op een steenworp afstand van de uitdagende route rond de Posbank met een keuze tussen 25, 30, 40 en 60 km door Nationaal Park Veluwezoom.
Maar ook de afwisselende routes richting Oosterbeek liggen vlakbij met totaal 150 km.
Of neem de mountainbike mee naar de mountainbikeroute van Montferland, 20 minuten met de auto vanuit onze zaak. Verblijf je in onze B&B, dan kun je gratis een trailer huren. Voor racefietsers bieden we tochten door het rivierenlandschap, het Veluwemassief, De Achterhoek en De Liemers.

Erg goede fietsen voor wat je ervoor betaalt! Voor €25,- krijg je een netjes onderhouden Trek hardtail met een luchtgeveerde voorvork, dropper post en moderne 1x groepset. Een extra helm was ook geen enkel probleem. Ook werd in detail uitgelegd hoe we het best konden rijden. Al met al een erg fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!
Roald Mol

Hele fijne fietsen. Mensen die er werken hebben echt kennis en willen een goed passende fiets verhuren. Goede tips gekregen over route. Nette service.
Karin Groeneweg

Fijne fietsen, goede informatie en service en aardige mensen. We hebben een super dag gehad met de fietsen in de Veluwezoom. 54 km gefietst.
Leonoor van Pelt

Onderhoud

Al onze mountainbikes en racefietsen worden in onze professionele werkplaats stipt onderhouden, de kans op pech is daardoor minimaal. Krijg je toch pech onderweg, dan brengen wij je een vervangende mountainbike of racefiets.

Gratis drank en douche

Voor en na de huurperiode krijg je gratis koffie en thee. Na afloop kun je gratis bij ons douchen. Op loopafstand van onze zaak zijn er eetcafé’s, restaurants, een supermarkt en een snackbar.

Prijzen begeleiding van gids

De mountainbikes zijn ook te huur met gids die samen met de deelnemers een uitdagende en veilige route kiest. Kosten gids:

 • t/m 5 deelnemers:   € 100,-
 • t/m 10 deelnemers: € 125,-
 • t/m 15 deelnemers: € 150,-
 • t/m 20 deelnemers: € 200,-

Extra personeels- en transportkosten voor bezorgen mountainbikes buiten onze zaak in Velp: € 50,- kosten + € 0,30 / km

Minimum aantal mountainbikes:

 • Tot 10 km van Velp: minimaal 6 mountainbikes of minder voor de prijs van 6
 • Tot 25 km van Velp: minimaal 8 mountainbikes of minder voor de prijs van 8
 • Vanaf 25 km van Velp: minimaal 10 mountainbikes of minder voor de prijs van 10

Je kunt ook een trailer huren om huurbikes zelf mee te nemen. Prijs: € 35,- per dag.

Verhuuradres en openingstijden

Kerkallee 37-39,
6882 AM Velp (Gld)

Wij zijn open voor verhuur van maandag t/m zondag: 9.00 tot zonsondergang.
Ook op alle zon- en feestdagen.

Ligging:

 • 750 meter van station Velp.
 • 5 minuten fietsen van de Posbank, Nationaal Park Veluwezoom en de Bedriegertjes van park Rosendael.
 • 10 km van het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum.
 • Prima bereikbaar van en naar Doetinchem, Achterhoek, Zutphen, Arnhem, Nijmegen, alle campings op de Veluwe, bezoekerscentrum de Posbank.

Huurvoorwaarden

 1. Huurder is aansprakelijk voor schade van de gehuurde mountainbike en vergoedt tegen inkoopprijs zowel de reparatiekosten als de kosten voor noodzakelijke vervanging van kapotte onderdelen aan de verhuurder.
 2. Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de dagwaarde van de mountainbike.
 3. Huurder is aansprakelijk voor de schade die huurder aan derden toebrengt, tenzij huurder aan kan tonen dat de schade is veroorzaakt door een gebrek aan de gehuurde mountainbike.
 4. De gehuurde mountainbikes mogen niet in een aanhanger worden vervoerd, wel op een fietsdrager.
Gevelbord

Huurprijzen inclusief:

 • Gratis koffie, thee vooraf en na afloop
 • Helm op maat
 • Platformschoenen indien op de juiste maat voorradig
 • Rugzak om proviand en kleding mee te nemen
 • Grote bidon, na afloop te koop voor € 2,- (winkelwaarde € 5,50)
 • Gebruik van kleedkamers met douches
 • Kluisjes om waardevolle spullen in op te bergen
 • Uitgebreide briefing
 • Vervangende mountainbike bij pech onderweg
 • Gratis afspuiten eigen mountainbike van meegekomen fietsvrienden
 • Vergunning van omliggende natuurgebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en gemeente Rheden