MOUNTAINBIKEN ALS BEDRIJFSUITJE, VERGADERBREAK OF GROEPSACTIVITEIT

‘Wie voldoende beweegt voelt zich prettiger, heeft een betere gezondheid, doet minder vaak een beroep op de gezondheidszorg en heeft een lager arbeidsverzuim. Wie dat ook nog eens buiten in een groene omgeving doet, versterkt dat effect.’ Aldus NOC*NSF, Zorgverzekeraars Nederland en Staatsbosbeheer in een gezamenlijk rapport. Kortom: mountainbiken is het ideale uitje voor bedrijven, verenigingen, familie en vriendengroepen.

Avontuurlijk, sportief en laagdrempelig

"Ik heb afgelopen zondag erg genoten van het mooie weer, het fietsen, de trucjes en tips in de bossen, de lunch op de heide, het biertje op het terras, een heerlijk diner en van jullie enthousiasme!!! Bedankt dat het dit jaar weer een succes is geworden!!"
Bas de Vaan, Rabobank Arnhem en Omstreken

Goed verzorgde MTB Clinic. In het bos uitleg over de mountainbike, remmen, de dropper en de houding. Begeleider hield rekening met de behoeftes van de groep. Op een gegeven moment met het gewaagde/ervaren deel van de groep een spannende route gepakt terwijl een ander deel een mooi gelegen terras uitprobeert. De afsluiter was bij MTBCLINIC.NL, met een heerlijke zelfgemaakte pasta!
Vincent Hubert, Pink Elephant

Nogmaals bedankt voor de fantastische dag. Wij en onze mensen en relaties hebben enorm genoten.
Eddy Ligtenbarg, Verhoeven vastgoedverbeteraars

We krijgen alleen maar lovende kritiek op de clinic en dat heeft niet alleen betrekking op het mooie weer. Beide groepen hebben het prima naar de zin gehad: het was gezellig en leerzaam. Met een heerlijke maaltijd toe.  Er gaan al stemmen op van “volgend jaar weer”; betere feed back kun je volgens mij niet krijgen.
Carlo Langelaan, Voorzitter Personeelsvereniging Delfland

Iedereen heeft van het mountainbiken genoten en het was ook meer dan geslaagd!! Bedankt voor jullie begeleiding!
Tolunay Sezer, voetbalclub BZC Beusichem

 

MTBCLINIC.NL organiseert afwisselende bedrijfs- en groepsuitjes voor beginnende en gevorderde mountainbikers. Tijdens de clinics leer je klimmen, dalen, bochten nemen en technieken als jumps en bunny hops. We stemmen de clinics af op ieders tempo en niveau. Een eigen mountainbike meenemen is niet nodig. Wij beschikken over tientallen mountainbikes en helmen in verschillende maten die je kunt huren.

Mountainbiken voor teambuilding en inspiratie

Mountainbiken is als bedrijfsuitje bij uitstek geschikt voor een heisessie of teambuilding. De deelnemers doorkruisen paden, overwinnen obstakels en berijden uitdagende circuits; prima metaforen voor succesvol ondernemen. Daarbij vertellen we graag hoe wij vanuit een no-nonsense en avontuurlijke bedrijfscultuur in 20 jaar zijn gegroeid naar wie we nu zijn. Zie Business Bike.

Onze locatie voor een cursusdag met mountainbiken als vergaderbreak

Onze locatie beschikt over twee vergaderruimtes en een keuken. Ideaal voor een overleg en cursussen. Daarbij is mountainbiken een zeer sportieve, gezonde onderbreking van een intensieve cursusdag of vergadering, of als afsluiting van een presentatie. Met z’n allen eropuit, heerlijk genieten van de natuur, lekker spelen op je mountainbike. Ontdek de waarde van de mooie omgeving en van de mensen om je heen. Wij komen naar elke locatie. Of kom naar onze locatie in Velp (Gld), een prima uitvalsbasis voor mountainbiketochten, die ingericht is met kleedruimtes, douches, eet- en drinkruimtes, beamer en beamerscherm. Je kunt er zelfs speciale mountainbikeschoenen lenen.

Programma bedrijfs- of groepsuitje: alles is mogelijk

De inhoud en het programma stemmen we af op jouw wensen. Een intensieve clinic, een kilometerslange tocht of een introductie-workshop mountainbiken. Alles kan. Met of zonder wedstrijd- of spelelement. Mountainbikefreaks kunnen voorlichting krijgen over onderhoud en afstelling van hun eigen meegebrachte mountainbikes.

In ons Biercafé serveren we maaltijden. Zo kun je het middagprogramma beginnen met een uitgebreide lunch en afsluiten met een pastamaaltijd, BBQ of maaltijd op aanvraag. Terwijl jij je na afloop doucht, checken, herstellen én reinigen wij jouw mountainbike.

Voorbeeld ochtendprogramma:
09.30 uur: ontvangst
10.00 uur: vertrek, koffiepauze in overleg
14.00-15.00 uur: aankomst, douchen, chillen, netwerken in onze hang-out

Voorbeeld middagprogramma:
12.30 uur: ontvangst met koffie en thee
13.00 uur: vertrek, pauze in overleg
16.00-17.00 uur: aankomst, douchen, chillen, netwerken in onze hang-out

De tijden en het programma kun je naar eigen wens invullen. De ochtend kan met een lunchbuffet, de middag met een pastamaaltijd worden afgesloten.

Voor wie?

Jouw bedrijf, afdeling, je fietsclub, oude roeimaten, tennisteam, wandelclub, je vroegere studiegenoten, skivrienden, collega’s of personeelsvereniging. Ook geschikt voor een vrijgezellen- of vrijwilligersdag, jubileumviering of voor een nieuw team om de teamgeest (verder) te verbeteren? Wij maken er een sportieve topdag van!

Locatie

Het bedrijfsuitje of groepsarrangement vindt plaats vanuit onze werkplaats annex ontvangstruimte met sfeervolle lounge en uitgebreide keuken aan de Kerkallee 37-39, in Velp (Gld.). Een inspirerende mountainbike ‘hang-out’-sfeer met gratis parkeerplaatsen, kleedruimtes, douches, bagagekluisjes, maaltijdmogelijkheden, alle onderhoudsfaciliteiten voor eigen mountainbikes en direct gelegen aan het Veluwemassief.

Prijzen

Vraag een offerte aan, op basis van jouw wensen stellen wij een maatwerk-programma op. Je kunt op het aanvraagformulier ook een eigen datum en tijd aangeven.
Onderwijsinstellingen zijn vrij van BTW als de mountainbikeclinic binnen onderwijstijden plaatsvindt.

Prijzen zijn inclusief de volgende faciliteiten:

 • Gratis parkeren
 • Gratis koffie, thee en fris
 • Gratis grote bidon (die je mag houden) met sportdrank
 • Gratis protectie te leen
 • Mountainbikeschoenen, pedalen en eventueel protectie
 • Toiletten, gescheiden kleedkamers en douches
 • Gratis wifi
 • Gratis beamer en scherm
 • Uitgebreide werkplaats voor onderhoud en voorlichting
 • Centraal gelegen in Nederland
 • Vergunning voor omliggende natuurgebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en gemeente Rheden

Prijzen maaltijden:

 • Uitgebreide lunch: € 10,- p.p.
 • Pastamaaltijd € 15,- p.p.
 • BBQ € 25,- p.p.
  Je kunt ook je eigen catering organiseren. Wij zorgen dan voor gratis koffie, thee, servies en bestek.

AGENDA

Huurprijzen inclusief:

 • Gratis koffie, thee vooraf en na afloop
 • Helm op maat
 • Platformschoenen indien op de juiste maat voorradig
 • Rugzak om proviand en kleding mee te nemen
 • Grote bidon, na afloop te koop voor € 2,- (winkelwaarde € 5,50)
 • Gebruik van kleedkamers met douches
 • Kluisjes om waardevolle spullen in op te bergen
 • Uitgebreide briefing
 • Vervangende mountainbike bij pech onderweg
 • Gratis afspuiten eigen mountainbike van meegekomen fietsvrienden
 • Vergunning van omliggende natuurgebieden van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en gemeente Rheden