Te Koop

verkoop demo- en instructie-mountainbikes van onze instructeurs.

GRATIS PROEFRIT
Herken je dit? Niet aankomen a.u.b.! Soms mag je na enig aandringen een mountainbike uittesten in een rondje om de winkel. Wij vinden dat je na een demo ride pas echt kunt bepalen of een mountainbike bij je past en of dat er nog aanpassingen nodig zijn. Bij ons mag je uitgebreid testen. En dan niet op zomaar ergens. Nee, wij zijn vlak bij het bos gevestigd met technische singletrails en de mogelijkheid om de mountainbike over een downhill drops en jumps te testen. Dus neem je kleding, schoenen en helm mee als je belangstelling hebt want wij maken altijd een proefrit. Je rijdt dan met een van onze instructeurs en kun je uitgebreid overleggen en vragen stellen. De proefrit is gratis en verplicht je tot niets, ook als je de mountainbike niet koopt. Daarna kun je douchen en onder het genot van een bak koffie napraten.
Mail een afspraak voor aankoop, testrit of clinic.
Je kunt je ook schrijven voor een  clinic en op je beoogde aankoop rijden. Wanneer je na de clinic de mountainbike koopt, krijg je het huurbedrag terug.
Bekijk de maten en prijzen van alle beschikbare modellen.

Wij verkopen ook voor en na de clinics Evoc rugzakkenEndura kleding, Five Ten schoenen Kleding kun je uitgebreid passen, schoenen en rugzak kun je ook tijdens de clinic uitproberen Verder verkopen wij o.a. Topeak gereedschap, Bontrager banden, DMR pedalen, Pedros schoonmaakmiddelen en Isostar spordrank. Materialen en uitrusting die wij in de praktijk zelf gebruiken en een uitgebreidere test bestaat niet.