Ladies Only

Werken aan je rijvaardigheid samen met gelijkgestemden op de Ladies Only.
De mountainbikewereld is veelal een mannenwereld, waardoor er vaak minder aandacht wordt geschonken aan de behoeftes van vrouwen. Vrouwen zijn vaak meer gericht op de omgeving en de beleving van de sport en besteden minder aandacht aan de technische aspecten en het halen van hoge prestaties.

Sommige vrouwen komen in gemengde groepen fysiek en technisch onder druk. Ladies Only is daarom een clinic dóór vrouwen, vóór vrouwen. Voor hen die graag mountainbiken en zich rijtechnisch willen verbeteren in een sfeer met gelijkgestemde mountainbikesters.

Meer zelfvertrouwen, minder in de remmen knijpen en niet afstappen op een wortelpad of voor een boomstam, zodat jij straks op je vriend of man wacht in plaats van andersom. Dat kan! Niet op conditie en kracht, de natuurlijke voorsprong van mannen, maar op rijtechniek: meer ontspannen, meer balans, meer coördinatie en meer controle. Gecombineerd met een vleugje branie en weten wat je allemaal wél kunt. En dat is veel meer dan je denkt!
Ontdek en leer het tijdens de speciale Ladies Only clinics.


“Gisteren een clinic gevolgd, super veel geleerd.
De begeleiders zijn kundig en motiverend, daarbij respecteren ze de grenzen van de deelnemers.
Top!” – Su

Voor wie?
Van de beginnende mountainbikester die kennis wil maken met de sport maar ook voor de gevorderde die haar grenzen wil verleggen.

Locatie
MTBCLINIC.NL, Kerkallee 37A, Velp (gld.)
Vanuit deze locatie beschikken wij over talloze mogelijkheden om de technische skills naar een hoger niveau te brengen. 

De clinic wordt gegeven door Jeanette Vriesen en Martine Verdelman. Jeanette is sportlerares en al 10 jaar actief binnen MTBCLINIC.NL. Niet alleen in Nederland maar ook in de Cevennen en de Drôme (Frankrijk), Neukirchen (Oostenrijk) en Verbier (Zwitserland). Martine is fanatiek mountainbikester en is voor MTBCLINIC.NL ook in Winterberg (Duitsland) actief.


 


We starten om 9:30 en de clinic zal tot ongeveer 16:00 uur duren.
 

Natuurlijk een helm en handschoenen, daarnaast raden wij scheenbeschermers aan (bij ons gratis te leen) als je voor het eerst met flatpedals rijdt.

Deze clinic is zowel voor een hardtail als een full-suspension mountainbike geschikt.

€ 80,00 voor de clinic en eventueel € 15,00 om een hardtail te huren.